Expert Panel

In het expert panel zitten verschillende (jeugd)deskundigen met allen hun eigen aandachtsgebied, online of een combinatie hiervan.

De hosts van de dag leggen het Expert Panel een aantal actuele stellingen/dilemma’s voor die online werken met jongeren met zich meebrengt. Het publiek neemt ook  deel aan de discussie door inzichten, kennis en ervaringen te delen en/of vragen te stellen.

Voor de stellingen hebben we ons laten inspireren door de antwoorden van alle deelnemers op het aanmeldformulier voor de expertmeeting.

Izaak Mbungu

Izaak Mbungu is een populaire TikTokker die bekend staat om zijn creatieve en vermakelijke content. Zijn specialiteit ligt in het delen van grappige en originele video’s die mensen van alle leeftijden aanspreken.

Izaak (@izaak_mbungu) | TikTok

Dejan Todorovic

Dejan Todorovic werkt als senior onderzoeker bij het lectoraat Youth Spot en als docent bij de masteropleiding Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Als externe promovendus is hij verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Momenteel schrijft hij aan een proefschrift over het thema Jongerenwerk in de online leefwereld van jongeren.

Bianca Boender

Bianca is oprichter van You!nG en heeft in de afgelopen 28 jaar een breed scala aan maatschappelijke projecten, activiteiten & methodieken ontwikkeld voor de sectoren welzijn, onderwijs en jeugdzorg in de Nederlandse samenleving.

Robert Baijense

Robert is 22 jaar en studeert Expert System and Device op het Koning Willem 1 College.